diumenge, 25 de maig del 2008

Alea Jacta Est


El diari Marca és conegut per ser la premsa periòdica especialitzada en esports més antiga del nostre quiosc. És per això, per la imatge i per la importància que té (no en va és el diari més llegit d’Espanya amb molta diferència) que es permet el luxe d’entregar premis a les figures de la lliga. Podríem dir que és l’”Equip” d’Espanya. Es aquesta publicació i no la lliga, la què entrega els premis al millor porter de l’any, al màxim golejador i els de millor porter i màxim anotador de la lliga espanyols. Son els coneguts Zamora, Pichichi, Guruceta i Zarra.

Aquesta temporada n’han impulsat un altre i és el de millor jugador de la temporada que rep el nom de premi Di Stefano. (Ja d’entrada sembla sospitós el nom que han triat).

Per decidir quin ha estat el millor jugador de l’any, han agafat un jurat format per periodistes i persones relacionades amb el món del futbol i els han demanat que facin una llista amb 50 noms. D’aquests 50 es van fer una criba i només en van deixar 5, a saber: Aguero, Raul, Casillas, Messi i Iniesta. Tot seguit van fer una segona votació en la que es van carregar dos noms més, curiosament van ser els dos del Barça. Amb el podi fet només calia decidir les posicions dintre del mateix. En tercer lloc van posar el porter del Madrid. La cosa ja quedava entre dos El gran capità i la revel·lació de la temporada.

And the winner is? Sergio el Kun Aguero!!!!!!. No amics, no. Aquest premi estava fet per què només el pogués guanyar una persona. El que per mi ha estat el jugador més sobrevalorat de la meva època (per què les altres no les he vist però igual també ho és), El que més debat i polèmica ha donat aquesta temporada, el que ha rebut el suport massiu per part de molta gent i les crítiques per part de l’altre, el que no deixa indiferent a ningú. Aquest premi ha estat pel gran, el magnífic, d’inigualable, el gran, el destructor, l’invencible, l’inconfusible, l’únic i més gran del món Raul Gonzalez Blanco.

Marca ha estat tot l’any amb el tema "Raul selección". Ha animat molt als lectors i també als oients que donin suport al Gran Capità . Son els encarregats de mantenir viu el debat i com que Luis Aragonés no els ha fet ni putu cas, doncs han optat per dir que per ells Raul ha estat el millor jugador de l’any. No ha estat el què més gols ha marcat, ni el que més minuts a jugat, no ha estat el jugador més decisiu, ni tampoc el que més assistències ha fet. Senzillament ha fet una bona temporada però com la seva n’hi ha 20 més.

En fin que aquest premi va ser creat amb l’únic objectiu que fos Raul el que el guanyés, i sent fidels a la seva ideologia, així ha estat.

2 comentaris:

Laura M ha dit...

No pensaries que li donarien a Iniesta,no? Casilles és porter, no dona gaire joc, la revelació de la lliga pot quedar-se amb revelació, però Raúl els hi ha donat moltes pàgines durant la seva trajectòria home!jeje..i la foto amb Di Stefano no quedaria tan maca si no fos amb González!
Que estigui supravalorat és culpa dels mitjans i els periodistes esportius que fa temps que deixen l'imparcialitat a casa i semblen que els futbolistes siguin deus. Lama and company semblen com les fans histèriques abans d'un concert de...Chayanne per exemple (porto estona pensant i no em surt un altre d'aquests que les fan cridar tant a les nenes d 15 anys..si que em faig gran)..

P.D. qui t'ha dit que no puguis cnt en castellà? ;)

@SergiCabeza ha dit...

Arnald,
Ja fa dies que em passo pel teu bloc i comprovo, decebut, que no l'has actualitzat.
Ja no l'estimes? L'has avorrit? No has dit res del gran Contador ni has comentat els últims rumors aparescuts a les planes dels noticiaris esportius, que t'està passant amic?
Torna!