dijous, 1 de maig del 2008

l'Obsessió d'un diari


Me fixat en que el diari El País, de tan en tan es deixa portar pel cor i pels sentiments. Comparant-ho amb un partit de futbol, El País seria un narrador culé seguint la final de d’una Chamions que segurament guanyaria el Real Madrid. Tot i haver de sotmetre’s a la neutralitat i al rigor, no pot deixar de banda les seves conviccions culés ni tampoc una profunda ràbia cap al Madrid. (La comparació també serviria al revés).

Amb això vull dir que El País ara mateix, El País està obsessionat amb el PP. Li te ràbia i a demés ho sap. Potser no té les millors relacions amb el PSOE però la seva enemistat amb el PP es superior. El passat 30 d’Abril la portada de El País tenia 8 notícies més una fotonotícia. Doncs bé. Amb tres d’elles, ocupaven el 70% de la pàgina i les feien sanya de temes d’actualitat del PP.

“Zaplana planta a Rajoy y se va a telefonica por un millon al año” Titular del dia
“El nuevo curso agudiza la crisis de autoridad delñ PP” Titular segona notícia
“Yo no quiero nada Mariano” Declaracions de Pizarro extretes de la Fotonotícia

Les tres notícies podrian estar en una secció titulada, la crisis del PP. No existeix com a tal però la veritat és que fa temps que l’han creat.

PD si cliqueu a la portada del diari veureu el text de la fotonotícia. Segons ells va ser una encesa discussió entre Rajoy i Pizarro. Com podreu veure, a la primer està el Pizarro vacil•lant – M’ho estàs dient a mi?- a la segona, l’expert en economia del PP, molt segur li replica – per què tu mateix, jo et puc apallissar ara i aquí – i a l’última està Pizarro en plan conciliador. – Pensat-ho bé Mariano i fes-me cas! -
Com es pot comprovar una discussió en la que gairebé arriben a les mans.