dissabte, 10 de maig del 2008

Gràcies James McNulty

Ja és oficial. Gràcies a un estudi que ha fet un tal James McNulty (psicòleg especialista en relacions maritals de la Tennessee Universtity), queda demostrat que la gran pregunta que turmentava homes, nens i vells, de qualsevol religió, raça o ètnia té una resposta pura i simplement científica.

En un article publicat a EL PERIÓDICO, s’explica que les relacions entre noies guapes, maques, massisses, ties bones, etc i els tios més feos i espantosos, son fruit de la ciència. No és que els feos enamorin a les guapes però sí que els donen més suport. I això a elles els va molt.

Cullons, si la meva novia fos la Heather Graham, jo també li donaria suport.

L’estudi de McNulty demostra però que a la inversa la cosa canvia. Els tios buenos que hi han participat i què estan amb callos (aquesta situació és minoritària) s’han queixat que elles no els donen el suport que necessiten. Sembla ser que ells (feos) tenen complexes i per tan intenten compensar els designis divins donant la màxima atenció i comprensió a qui li alegra la vista.

En fin que gràcies a McNulty ja puc dormir millor. I que ningú m’enganyi que ja se que tots vosaltres (homes) teníeu la mateixa inquietud.