divendres, 2 de maig del 2008

Això son vendes o deboció?

Mireu atentament aquestes portades del diari EL PERIÓDICO (no entenc per què ho posen en caixa alta si la capçalera ho està en la baixa, en fi). D’esquerra a dreta i de d’alt a baix corresponen als dies 29 i 30 d’abril i 1 i 2 de maig.

Podreu observar que totes elles dediquen una gran part (per no dir tota) a escriure sobre el Barça. Son els dies en què l’equip culé va ser eliminat de la semifinal de la Champions pel Manchester i d’aquesta manera s’esborrava qualsevol esperança d’aconseguir un títol en el que quedava de temporada.

S’entent per tan que el dia abans del partit, el del mateix i l’endemà s’obrissin amb aquest tema. La pregunta és. I perquè li dediques mitja pàgina dos dies després?. Potser perquè els aficionats als esports som masoques. Els seguidors incondicionals d’un club, d’un equip, d’una escuderia, d’un himne, etc. sóm masoquistes. La nostra vida passa a tenir un quart graó. Deixem el podi de tres amb amor, salut i treball i li sumem un quart que ocupa tan d’espai en el nostre cervell com en el cor.

En fi que malgrat totes les putades que ens ha fet passar el barça, encara pensem que l’endemà pot ser millor: nous jugadors, nou entrenador, nou president? El Periódico se n’ha adonat. És un diari que dedica moltes pàgines als esports i els hi dóna moltes portades. Sap que a molta gent li agrada començar amb aquesta secció i no oblidem que segur que hi ha gent que dilluns al matí compra el seu diari per saber la classificació de futbol i el podi de motos i cotxes.

PD: j.... com m'ha costat fer aquesta m... de post!!!

1 comentari:

Laura M ha dit...

encara queden dies de Barça amb futurs noms que poden venir, discussions entre la directiva,etc..així que de ben segur que tindrem més portades com aquestes.
Quan vulgui saber algo d'esports ja vindré a donar-li una ullada al teu blog!! ;)
i...que ningúi dubti mai de les teves "dotes" informatives, així que a lluitar per ser un bon periodista esportiu!!

peto